Szczegóły aktualności

07.12.2017 - II etap Szkolnego Konkursu Gastronomicznego rozstrzygnięty

Do rozgrywek finałowych przechodzą: Weronika Szaradowska, Natalia Klag, Valentyna Kisterova, Adrian Konas i Damian Adamczyk.

Weronika Szaradowska
Potrawa: łosoś w migdałach, na puree z kalafiora z sosem malinowym i szparagi w niemieckiej szynce szwarcwaldzkiej


Natalia Klag
Potrawa: pstrąg łososiowy pieczony w papilotach na puree z selera


Valentyna Kisterova
Potrawa: kotlety rybne w sosie jogurtowo – brokułowym


Adrian Konas
Potrawa: pstrąg pieczony z sosem musztardowo – chrzanowym, puree z selera i papardelle z marchwi


Damian Adamczyk
Potrawa: smażony labraks z sałatą z kuskus i warzywami oraz ziołowym pesto

Dodano: 08-12-17
Źródło:




Komentowanie tego newsa zostało zablokowane